Смажений фундук – це смачний та корисний продукт. Ретельно відібрані та ніжно обсмажені, вони мають насичений горіховий аромат та цікаву хрусткість. Смаколик ідеально підходить як перекус між прийомами їжі, інгредієнт для випічки або салатів та будь-яких інших страв. Смажені лісові горіхи є натуральним та здоровим доповненням до будь-якого раціону.
Цінність фундука для організму
Фундук – справжня скарбниця «правильних» жирних кислот, вітамінів та мінералів. Їх натуральний смак зберігається завдяки свіжості та догляду за особливими методами вирощування та збирання.
У 100 г лісових горіхів міститься 15 мг вітаміну Е. Енергетична цінність на 100 г продукту становить:
673 ккал загалом;
62,4 г жирів;
8,2 г вуглеводів;
15 г білка;
9,4 г клітковини.
Необхідно пам’ятати, що фундук зазвичай не рекомендується людям, які страждають на алергію на арахіс та горіхи в цілому. Смажені ласощі упаковані в спеціальний пакет, після відкриття їх слід зберігати в герметичному контейнері.
Фундук смажений надає споживачам справжнє задоволення, яке передає незвичайні відчуття. Дбайливо зібраний і з любов'ю оброблений продукт є вираженням найвищих стандартів якості.
Основні переваги смаженого фундука
Горіх багатий на ненасичені жирні кислоти, вітамінами і різними мінералами. Вживаючи лише жменьку смаколиків щодня, ви зробите важливий внесок у збалансоване харчування. Горіховий смак фундука тонкою гіркуватою ноткою дає змогу використовувати як у солодких, так і в солоних стравах. Вони підходять, наприклад, як крихти в морозиві, у випічці, мюслі, як додатковий компонент в салатах або в запіканках.
Смаження горіхів – чудовий спосіб підкреслити їх глибокий аромат та тонкий смак. Фундук чудово підходить як самостійний перекус під час роботи, перегляду фільму, подорожі або пікніка. Він є смачним та хрустким доповненням до багатьох страв, у тому числі азіатської кухні.
Хоча горіхи можна їсти як окрему страву, все ж вони додають трохи вишуканості. Смажений фундук значно збагатять смак запеченої цвітної капусти – страви, яку оцінять не тільки прихильники вегетаріанської кухні, а навіть закоренілі любителі м’яса.
Він також чудово поєднується з пастою та овочевим салатом, який сподобається всім вашим гостям. Також варто відмітити надзвичайно апетитну першу страву у вигляді ароматного грибного супу з горіхами та цибулею, яка допоможе урізноманітнити меню на кожен день. Він стане не тільки дієтичним, а й дуже корисним та незвичним доповненням до щоденного раціону. Крім того, фундук можна застосовувати як перекус між основними прийомами їжі протягом доби – він гарно пригнічує почуття голоду.
Всім відомо, що, якщо купити смажені горішки, ваш організм тільки подякує за такі збалансовані та смачні ласощі.